top of page
  • Vemosa

Yoga & essentiële oliën

Tijdens mijn burn-out heb ik yoga, shiatsu en meditatie ontdekt en het bracht me de rust in mijn hoofd waarnaar ik op zoek was.


Door de lockdown (of paaspauze of whatever) kunnen er nog altijd geen lessen doorgaan. Maar vandaag heb ik genoten van een online Balance Retreat waar yoga en essentiële oliën uitgebreid aan bod kwamen.


🧘🏻‍♀️Yoga verbetert de focus en mindfulness, verbetert de mentale helderheid, en verhoogt de doorbloeding, flexibiliteit en spierspanning. Hoewel het beoefenen van yoga alleen al uitstekend is, versterken essentiële oliën de workout ervaring.


🍀 Leuke tip: breng deze essentiële oliën aan voor je yoga sessie


🌱 Stress Away - onder de voeten en op je onderrug (wortel chakra)

🌱 Orange - op je buik (sacraal chakra en zonnevlecht)

🌱 Peace & Calming - ter hoogte van je hart en op je keel (hartchakra & keelchakra)

🌱 Frankincense - 1 druppel op je hoofd en op je voorhoofd (kruin chakra)


🧘🏻‍♀️Je yoga sessie zal nooit meer hetzelfde zijn!


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page