top of page
  • Foto van schrijverVeerle

Welkom bij Vemosa!

Bijgewerkt op: 1 mei 2022

Hey, en welkom op mijn site :-) Deze site staat in het teken van een Healthy life & Healthy mind.


Kort voorstelrondje

Ik ben Veerle, 38 jaar, gepassioneerd door katten en essentiële oliën.

In 2016 stond mijn leven plots on hold. En tot op de dag van vandaag ben ik daar nog altijd dankbaar voor.

De manier waarop ik mijn leven leidde paste niet bij mij. Ik deed wat ik volgens anderen moest doen. Ik zat in een werkomgeving die niet meer bij mij paste. Ik probeerde aan verwachtingen te voldoen die niet mijn verwachtingen waren.
Vandaag, zo'n 6 jaar later, heb ik een deeltijdse vaste job waarin ik meer vrijheid in ervaar. En ondertussen werk ik verder aan mijn eigen zaak, Vemosa, zodat die stabiel kan groeien naar een volwaardige zaak die volledig in mijn levensstijl past.

Met Vemosa ben ik gestart als kattengedragstherapeut, wat ik nog altijd super graag doe, en het is uitgegroeid naar een plek voor eigen keuzes waarbij gezondheid (lichamelijke en mentale) voorop staan.


Wat kan je van vemosa verwachten?


Alles draait rond mijn persoonlijke ervaringen. Wat voor mij een enorm keerpunt is geweest is mezelf en mijn gezondheid op de eerste plaats te zetten.

Ik ga voor mijn keuzes en kies waar ik mij goed bij voel.

Toxische en synthetische producten worden zoveel mogelijk geschrapt en ik ga voor puur, natuurlijke producten. Waarom en hoe dat zie je in mijn volgende blogs.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Heb je je al eens afgevraagd wat je energie je echt waard is? Alles wat we doen kost ons energie, de hele dag en nacht door, onze acties en onze gedachten. Niet iedereen heeft hetzelfde energieniveau

bottom of page