top of page
  • Foto van schrijverVemosa

Verbinding tussen geur en emoties

Onze geest creëert krachtige verbindingen tussen geur en onze emoties, omgeving en herinneringen. Het verstuiven van essentiële oliën is een eenvoudige maar effectieve manier om die verbindingen te openen. Het kan ook helpen om nieuwe en positieve herinneringen en ervaringen op te bouwen.


Je kan gewoon een flesje essentiële olie openen en het inademen of een paar druppels olie op de palm van je hand doen, je handen tegen elkaar wrijven en dan je handen over je neus en mond houden en inademen.


Essentiële oliën diffusen

Omdat het diffusen van essentiële oliemoleculen in de lucht zo effectief is, is het een uitstekende manier om de heilzame eigenschappen van essentiële oliën te maximaliseren. Het is belangrijk om op te merken dat het oververhitten van essentiële oliën met behulp van aromalampen of kaarsen de oliën minder werkzaam kan maken.


Ultrasone verstuiving combineert de voordelen van een luchtbevochtiger, luchtreiniger, verstuiver en aroma diffuser in één door een mengsel van essentiële oliën en water in miljoenen microdeeltjes te breken en deze in de lucht te verspreiden. Young Living heeft verschillende ultrasone diffusers:


Young Living's Desert Mist Diffuser is een gloednieuwe, op maat ontworpen diffuser gemaakt om eruit te zien als een mooie en elegante vaas. Het ontwerp heeft een romantisch Marokkaans trellispatroon, dat een exotisch gevoel in uw huis of kantoor brengt.

Het functioneert als een luchtbevochtiger, verstuiver en aromaverstuiver in één eenvoudig te gebruiken product. De Desert Mist biedt ook meerdere standen - hoog, laag en intermitterend - om uw huis of kantoor tot 10 uur lang te doordrenken met een zalig aroma. De Desert Mist is ontworpen om langer te werken en meer functies te bieden, zodat u uw aroma-ervaring kunt aanpassen aan elke stemming. Hij biedt 10 gekleurde LED-lichtopties, waaronder een verleidelijke kaarsachtige flikkermodus. Met zijn prachtige design past deze elegante diffuser in elk interieur thuis of op kantoor.
Met zijn elegante en decor-vriendelijke ontwerp, is de Aria Diffuser perfect

voor spa of yoga liefhebbers en combineert het nieuwste in diffuser technologie met een verscheidenheid aan nuttige functies. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u kiezen uit een selectie van rustgevende, ingebouwde geluiden of genieten van de veelkleurige LED-verlichting. Met de ingebouwde luidsprekers kunt u uw eigen persoonlijke muziekapparaat aansluiten en genieten van de muziek van uw keuze.


De Lantern Diffuser, gemaakt met prachtige metalen en


glazen details, functioneert ook als luchtbevochtiger en verstuiver en is een van de meest veelzijdige diffusers die Young Living aanbiedt. Met langere looptijden (tot 10 uur) en 11 lichtfuncties, waaronder een verleidelijke kaars-knippermodus, is de Lantern Diffuser de perfecte aanvulling op elke omgeving of bijeenkomst.


De Dewdrop Diffuser is een aromaverstuiver, luchtbevochtiger en verstuiver in één eenvoudig te gebruiken product. Met twee knoppen om de stroom- en lichtinstellingen apart te regelen, 11 gekleurde LED-lichtopties, waaronder een kaarsachtige flikkermodus en 5- en 8-uurs diffusietimers plus een 10-uurs timer met een intermitterende modus. De Dewdrop Diffuser voegt een vleugje elegantie toe aan uw huis, kantoor of expositieruimte terwijl het de lucht vult met de verleidelijke geur van essentiële oliën.


Zeg hallo tegen onze schattigste essentiële olie diffuser tot nu toe: Feather de Uil.

Deze exclusieve, op maat gemaakte ultrasone diffuser functioneert als een luchtbevochtiger, aroma diffuser, nachtlampje en white-noise machine - alles in een! Kindvriendelijk en eenvoudig te gebruiken, Feather the Owl beschikt over meerdere diffusies van laag tot hoog, 10 verschillende LED-licht opties en 5 white-noise geluidsopties.


Diffusers voor onderweg

Verspreid de geur van je favoriete oliën overal met de USB Diffuser van Young Living. Je kunt hem gebruiken met je computer of in je auto, en meenemen onderweg - de compacte en stille USB diffuser is gemakkelijk mee te nemen! Je kunt het verspreidingsinterval instellen op 10, 30 of 60 seconden.


Onze eenvoudige maar stijlvolle Car Vent Diffuser is verkrijgbaar in rose goud of grijs en maakt gebruik van olie absorberende katoenen pads en de airconditioning of warmte van uw ventilatieopeningen om uw auto te vullen met de aromatische voordelen van essentiële oliën. Perfect om uw reis om te toveren in een ervaring die u nooit zult vergeten!


Bron: Young Living

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Heb je je al eens afgevraagd wat je energie je echt waard is? Alles wat we doen kost ons energie, de hele dag en nacht door, onze acties en onze gedachten. Niet iedereen heeft hetzelfde energieniveau

bottom of page