joseph-barrientos-xO5tGY1NgCU-unsplash.j

Sometimes the smallest step in the right direction ends up being the biggest step of your life!

Essentiële oliën zijn in 2018 op mijn pad gekomen.  

De 2 voorafgaande jaren waren voor mij vooral een zoektocht naar een nieuwe manier van leven, nadat ik in 2016 een burnout kreeg.  Die jaren was het vooral een zoektocht naar een manier om rust in mijn hoofd te krijgen, om te ontspannen en om niet volgens de verwachtingen van andere te leven.

Keer op keer verbaasde ik me over wat deze olietjes konden betekenen.  Nu zijn ze niet meer weg te denken uit mijn leven.  Stap voor stap ben ik schadelijke/synthetische stoffen uit mijn leven beginnen te schrappen.  Deze zijn een ballast op het lichaam, zowel fysiek als mentaal.

Ik sta op met de olietjes en ga er mee slapen.  Echt wat een verschil het maakt om olietjes te gebruiken net voor het slapen gaan.

Meer weten?  Neem gerust een kijkje op deze site, volg mijn Instagram of neem contact met me op.

030A5FC6-0235-4544-B135-69C165BF07E2.jpe
Starter Bundle Desert Mist.jpg
Essentiële oliën

Een beter leven met de kracht van de natuur!

Essentiële olie is een geconcentreerd plantenextract dat verkregen wordt door zorgvuldige stoomdistillatie, goudpersen of uit hars.

Of je nu oliën gebruikt voor aromatherapie, persoonlijke verzorging of in het huishouden, ieder onderdeel van het dagelijkse leven heeft baat bij een paar druppels essentiële olie!

Coming soon
97110D0F-A9B4-49EA-9BDF-FA7D8357A3D8_1_2
YL-levensstijl

Ik ben trots om brand partner te zijn van een bedrijf dat al meer dan 25 jaar producten ontwikkeld voor in huis, schoonmaakproducten, verzorgingsproducten en producten die de mentale gezondheid ondersteunen.

SeedtoSeal_2015.jpg
Seed to Seal

Seed to Seal is een kwaliteitsbelofte die mensen en de planeet op de eerste plaats zetten.

Young Living werkt enkel met eigen boerderijen, partnerboerderijen en gecertificeerde leveranciers die prioriteit geven aan kwaliteit, gemeenschap en ecologische impact.

Coming soon

SERVICES

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.